Constructii civile si hale industriale

Alegand Imago Comimpex, alegeti seriozitate, eficienta, raport avantajos pret-calitate si consultanta

Consultantii Imago Comimpex va vor fi alaturi in toate etapele proiectului, de la alegerea solutiei, ofertarea, productia materialelor de constructie, pana la livrarea si montajul halei metalice. Asiguram fiecare etapa, astfel veti avea un singur furnizor pentru constructia halei metalice. 

Imago Comimpex construieste hale metalice industriale de inalta calitate. Halele noastre construite din otel laminat la rece ofera numeroase avantaje.

Veti obtine nu doar o hala metalica cu o durata de viata lunga si costuri minime de intretinere, cat si servicii flexibile inainte, in timpul si dupa ce a fost construita hala metalica. In plus, pe langa aceste avantaje veti obtine si un timp scurt de livrare si montaj

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

  • Servicii de calitate
  • Cotaţia corectă a lucrării
  • Dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul

Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar.

Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

Alegeti cu incredere Imago Comimpex.

facebook_page_plugin