Amenajari interioare, exterioare si alpinism utilitar

Odata stabilit proiectul de design interior, prin parcurgerea mai multor etape asa cum sunt prezentate la serviciul design de interior, o etapa extrem de importanta este implementarea si realizarea proiectului asa cum a fost conceput si agreat de beneficiar. Este o etapa care presupune foarte mult timp, batai de cap si competente complexe pentru coordonarea unor echipe multidisciplinare de: constructori, instalatori, electricieni, montatori etc. Din fericire, aceasta etapa poate fi realizata chiar de profesionistii nostri.

Oferim servicii de amenajari interioare si exterioare la preturi corecte pentru ambele parti. Printre serviciile oferite se enumera: amenajari apartamente, zugraveli mecanizate, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, etc. Suntem flexibili si putem sa ne adaptam la aproape orice situatie. Seriozitate, promptitudine si lucrari de calitate este moto-ul nostru! Preturile la amenajari apartamente sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii. Incercam sa stabilim un plan de executare in functie de bugetul fiecarui beneficiar in parte. Lucrare de calitate la preturi mici, nu exista! Totusi putem sa optimizam costurile, adoptand solutii inovative si tehnologii mecanizate. Contactati acum firma noastra pentru o oferta de pret sau folositi calculatorul online. Pentru lucrari executate sau poze, idei interior va rugam sa accesati portofoliul.

 

Amenajările interioare se ocupă de partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spaţiu trebuie să ne ofere confort şi senzaţie plăcută. Amenajarea interioară presupune includerea sistematică a forţelor proprii şi a ideilor clienţilor noştrii pentru a transforma un apartament, o casă sau un birou într-un loc ideal în care să-ţi petreci timpul şi activităţile zilnice fără a fi influenţat negativ de aspectul ambiental.

Prin colaborarea cu arhitecţi şi designeri interiori cu experienţă, ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştrii venind cu idei inedite şi în tendinţe. Ca ingredient obligatoriu al reţetei noastre, folosim calitate la cele mai înalte standarde.

Acest aspect, ne-a făcut remarcaţi de-alungul timpului în ochii clienţilor, specialiştii noştrii îndreptându-se întotdeauna spre lucrul bine făcut şi la termenul stabilit.

Acoperim o gamă largă de lucrări de finisaje, astfel încât să vă bucuraţi din plin de produsul finit, fără stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operaţiune în parte.

 

 

Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.
 Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor
 Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna .Tehnologia folosita pentru lucrarile la inaltime si in constructii este de ultima generatie dand un randament deosebit (folosindu-se pompe Wagner electrice, puternice) peste 2000 mp/ zi si alte scule profesionale.
Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.
 Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti ( vezi pag. lucrari executate ) si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.
Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia munci si se lucreaza in doua corzi , neinregistrandu-se de la infintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.
-FIRMA Imago Comimpex VA ASIGURA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ANGAJATILOR SI A FIRMEI, EXECUTIE RAPIDA,O COLABORARE BUNA CU PARTENERII SI SERIOZITATE.

facebook_page_plugin